Kā koplietot kalendāru no sava iPhone vai iPad

Kā koplietot kalendārus ar citiem no iPhone vai iPad

Mēs esam redzējušikā dalīties atsevišķos kalendāra pasākumosbet, ja vēlaties sadarboties ar kādu kalendārā, jums ir jādalās ar visu kalendāru. Izmantojot iCloud un lietotni Kalendārs, iPhone / iPad atvieglo kalendāru kopīgošanu, lai vairākus cilvēkus varētu uzaicināt skatīt (un pēc izvēles rediģēt) kalendāra pasākumus.




Koplietojamie kalendāra notikumi ir ļoti noderīgi un diezgan elastīgi, ja strādājat pie kalendāra, kuru jārediģē vairākiem cilvēkiem. Jums var būt koplietojami kalendāri starp jums un jūsu dzīvesbiedru, jūs un jūsu kolēģiem un gandrīz visiem citiem. Ja kopā ar draugiem dodaties pasaules tūrē ar dažādiem maršrutiem savā grupā, koplietošanas kalendārs var būt ļoti noderīgs.

Lūk, kā izveidot koplietojamu kalendāru un kā veco (iepriekš izveidotu) kalendāru pārvērst par koplietojamu kalendāru. Uzzināsiet arī to, kā kontrolēt ierobežojumus personām, ar kurām kopīgojat kalendāru.







Iespējot iCloud kalendāru

Pirmkārt, pārliecinieties, vai esat ieslēdzis iCloud kalendāriem. Tā darīt,

  1. AtvērtIestatījumi Pieskarieties savamProfils.Iespējot kalendārus iCloud iPhone vai iPad
  2. PieskarietiesiCloud Ieslēdziet slēdzi blakusKalendāri




Rediģēt koplietojamo kalendāru atļauju iPhone vai iPad ierīcēs





Kā koplietot kalendāru no sava iPhone vai iPad

Ja vēlaties izveidot jaunu kalendāru un kopīgot to, rīkojieties šādi:

  1. AtverietKalendāra lietotne→ PieskarietiesKalendāri→ PieskarietiesPievienot kalendāru.Ja vēlaties dalīties aresošais kalendārs,pāriet uz3. solis.Pārtrauciet kalendāra kopīgošanu iPhone vai iPad ierīcē
  2. Piešķiriet kalendāram nosaukumu un pieskarietiesGatavs.
  3. Pieskarietiesiblakus jaunizveidotajam kalendāram.
  4. ZemKopīgots ar,pieskarietiesPievienot personuun ievadiet tās personas e-pasta ID, ar kuru vēlaties kopīgot kalendāru.




Mainiet koplietojamo kalendāru rediģēšanas atļauju iPhone vai iPad ierīcēs

Varat rediģēt koplietošanas / rediģēšanas opcijas, pieskaroties personai, ar kuru esat kopīgojis kalendāru. IzslēdzotAtļaut rediģēšanuneļauj personai veikt izmaiņas koplietojamā kalendārā.

Jebkurā brīdī, ja vēlaties pārtraukt kalendāra kopīgošanu, vienkārši pieskarieties vienumam Pārtraukt kopīgošanu un apstipriniet.

Atkal ņemiet vērā, ka tas darbojas tikai tad, kad esat iespējojis iCloud.

Tas ir viss, ļaudis!

Jūs varētu vēlēties izpētīt:

Dalieties savās atsauksmēs ar mums zemāk esošajā komentārā.